Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

Месна индустрија

 • Промес – Скопје (производен погон, и малопродажни објекти)
 • Пекабеско – Скопје
 • Фуд Груп – Златe Ресторани Скопје
 • Римес – Скопје (производен погон, и малопродажни објекти)
 • Mега – Скопје (производен погон, и малопродажни објекти)

Житна индустрија

 • Жито Караорман – Кичево
 • Супер Фурња – Куманово

Фармација

 • Алкалоид – Скопје
 • Лек – Скопје
 • Еурофарм – Скопје
 • Вемед – Велес
 • Варус

Млечна индустрија

 • ИМБ Млекара – Битола
 • Балканска Млекара
 • Здравје Радово
 • Кри-Кри – Куманово
 • Млекара Сентис – Тетово
 • Рудине – Скопје
 • Милина – Прилеп
 • Јока – Струмица

Кондиторска индустрија

 • Европа – Скопје
 • Витаминка – Прилеп
 • Свислион – Скопје
 • Свислион Мак – Скопје
 • Свислион Агроплод – Ресен
 • Виталија – Скопје
 • Виго 48 – Битола
 • ГС – Елит – Струмица
 • Макс – Струмица

Живинарски фарми

 • Салмак МБ – Демир Капија
 • Јоки Комерц – Тетово
 • Шест Браќа – Скопје

Ресторани

 • Ресторан Воденица
 • GOODY’S
 • Бургер Кинг
 • Пицерија Енрико
 • Ресторан Пелистер (Дал Мет Фу)
 • Ресторан Плаза Дел Торос
 • Ресторани Злате
 • Тренд Кафе

Маркети

 • Скопски Пазар
 • Веропулос – ВЕРО Маркети
 • Нова Маркети
 • Рептил Маркети
 • Тинекс Маркети и Космо
 • ЦМБ Балканс (Carrefour)

Сокари и вода

 • Кока Кола – Скопје
 • Пивара – Скопје
 • Прилепска Пиварница
 • Вивакс – Скопје
 • Сокара Здравје Радово
 • Фруктал Мак – Скопје
 • Ино Спектар Велмеј
 • Кодинг (Горска Вода) – Скопје
 • Магрони (Добра Вода) – Скопје

Преработка на зеленчук и овошје

 • Примекс – Прилеп
 • Дентина – Струмица
 • Тргопродукт – Струмица
 • Техноалат – Гевгелија

Хотели

 • Хотел Фламенго
 • Хотел Александар Палас
 • Хотел Аполонија
 • Хотел Рамадa и Принцес казино
 • Одморалиште Дојран – Алкалоид
 • Хотел Солун

Останати

 • Канал 5 ТВ
 • Сител ТВ
 • Џонсон Контролс
 • Технички гасови
 • СОЛ СЕЕ

Клиенти

Македонија

 • Македонија Турист
 • БТА Кетеринг (Аеродром Скопје)
 • ЛЛ Кетеринг
 • Ресторани Далма, Фурна, Бела Виста
 • Domino’s Pizza
 • Ресторан Гурмет
 • Goody’s
 • Burger King
 • Хотел Солун
 • ТЦЦ Плаза Хотели
 • Тинекс Маркети
 • Carrefour
 • Туш Маркети
 • Рептил Маркети
 • Ресторан Воденица
 • Еврочист
 • Техночист
 • Серта
 • Стед – Комерц
 • ПроКредит Академија
 • Прилепска Пиварница
 • Скопска Пивара
 • Здравје Радово
 • Кафе – Ресторан Џовани
 • Ресторани Уранија
 • Спортски обложувалници Спорт Лифе
 • Хотел Казино Аполонија
 • Хотел Рамада – Принцесс – Гевгелија
 • Барбакан Ресторан
 • Други бројни помали клиенти

Косово

 • Хотел Emerald
 • Хотел Pristina
 • Хотел Swiss Diamond
 • USA Embassy
 • Унипроект
 • MSS Services
 • Клинички Центар Приштина
 • Корпорација HIB
 • Ресторани HIB
 • Пивара Печ

Албанија

 • Carrefour Маркети
 • Хотели Sky
 • Хотел Rogner
 • Хотел Tirana International
 • Хотел Sheraton
 • Хотел Imperial
 • Ресторан Brew House
Back to Top
Product has been added to your cart