Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Cleanit 300 универзален бришач

Универзален бришач 100% целулозна хартија, лепена хартија со ширина од 22.3см.х 21см. Должина од 63 метри со 300 листа. 1 ролна посебно врапирана во специјализирано еко пакување со рачка; 6 ролни во едно транспортно пакување; хартија со PEFC сертификат. Сертификат за безбедност со храна.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart