Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma D4 tab, 300 таблети

Концетрирани таблети за дезинфекција на сите површини во кујна, вклучувајќи ги површините каде директно се работи со храна. Истовремено таблетите може да се користат за дезинфекција на зеленчук 1 таблета на 20 лит вода

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart