Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

Како глобален лидер во понудата на решенија за хигиена и чистење, во индустриите за фармација, козметика и канабис на нашите купувачи им нудиме големо портфолио на производи за чистење и дезинфекција. Без разлика дали станува збор за лична хигиена, производи за чистење во производниот погон, машини за чистење на подови или пак производи за хигиена на чистите соби, ние имаме решение.

Ние секогаш со голем интерес сакаме да работиме со нашите купувачи на развој на индивидуални решенија кои ќе осигураат безбедно производство и ќе ги надградат постоечките програми за хигиена истовремено одржувајќи ги трошоците ниски.

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart