Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

Приматекс ги разбира специфичните потреби и предизвиците со кои се соочуваат здравствените установи.
Нашите решенија се дизајнирани да го подигнат квалитетот и нивото на хигиена во секој сегмент од работењето на овие установи. Овие решенија интегрираат производи, процеси, обука на персонал и мерење на на резултатите со цел да го подобрат комплетниот процес на хигиена, но истовремено и да се намалат трошоците.

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart