Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

ClearKlens Scale VH2, 20L

Clearklens scale VH2 е течен детергент базиран на фосфорна киселина со ниско пенење формулиран за широк спектар на фармацефтски и козметички апликации. Clearklens scale VH2 се користи во концентрација 1-6% w / w (0,8-5% v / v) на 20-70 ° C во зависност од апликацијата и видот на контаминација.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart