Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Room Care R3 Plus, 1,5L

Супер концентрирано повеќенаменско средство за дневно одржување и чистење на тврди водоотпорни површини во соби како стакло, огледала, мебел, предмети, телефон, телевизор, кваки идр. pH-неутрален, со свеж мирис. За апликација со пребришување/гланцање, брзо се суши и ефикасно одстранува отисоци од прсти и други лепливи нечистотии. Колор кодиран систем за употреба преку Devermite/DQFM диспензери со спреј прскалка 300мл.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart