Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Soft Care Des E Spray H5 Intellicare, 1,3L

Soft Care Des E Spray e дезинфектант за раце на база на етанол (во концентрација од 71,5%). Еден кертриџ содржи до 3250 дозирања. Етанолот е ефективен десинфектант за голем број на бактерии и квасци. Исто така ефективен е за вируси со обвивка како вирусот на грипот, и за вируси без обвивка како норовирус и адено вирус. Soft Care Des E Spray содржи навлажнувачи и омекнувачи за кожата со што помага кожата да остане еластична и неповредена. Soft Care Des E Spray е непарфимиран производ со што се елиминира ризикот од контаминација на храната.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart