Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Suma Multi Conc D3, 1,5L

Алкално концентрирано средство за одмастување на замастени површини и опрема во кујни (подови, опрема, издувни хауби, работни пултови). Безбедно за алуминиум. Одлични својства за чистење површините и ефикасно одстранување на мрснотии и засушена храна со нејзино разложување со прскање и чистење. Идеално за мали објекти. За користење преку спреј прскалка или со кофа за поголеми површини (подови, зидови). Површината ја остава чиста и сјајна после употребата. Се дозира од Devermite систем.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart