Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Intellidose

Систем за дозирање за машини за чистење со погон на тркалата. Одлични резултати во чистењето. Ефтин, едноставен и безбеден. Производи во вреќичка од 1,5L. Можности за дозирање на 0,2%, 0,3% или 0,5%. Прави раствор по вреќичка од 300 L, 500L или 750L.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart