Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI jet 165

Моќна машина со еден диск идеално прилагодена за повеќе задачи за чистење како што се основно чистење, влажно чистење, полирање, чистење со прскање, дрвени подови. Работнa ширина 43 cm. Брзина на ротација 165 U/min. Тежина 42 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart