Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI procarpet 45

Машина со два модуси на работа за основно и за длабинско чистење на површини со средна големина. Големина на резервоар (за чиста вода/ за валкана течност) 45L/45L . Работна ширина 45 cm. Номинална моќност 2000 W. Тежина 55 kg. Ниво на бучава < 70 dB.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart