Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Vileda PRO MicroOne, 34х27cm

MicroOne – еднократна микрофибер крпа. Направена од 100% екстра фини микрофибер влакна. Идеално за места каде перењето е невозможно и за места за супериорна хигиена. Одстранува 99,9% бактерии, лесни за употреба и за крпи со метода на пред-припрема со квасење. Димензии 34х27цм (пак.50/1)

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart