Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Sure Antibac Intellicare 1,3л

Искористете ја моќта на природата за да го намалите влијанието врз животната средина.
• Високо ефикасен во спречувањето на ширење бактерии кои се пренесуваат при ракувањето
• Докажано е пријателски наклонет за да се заштити кожата на корисниците.
Безбоен и без мирис обезбедува постигнување на највисоките стандарди за дезинфекција.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart