Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Jontec 300 SD, 1,4L

Ниско пенливо повеќенаменско неутрално концентрирано средство за чистење на сите водоотпорни површини со машински и рачни апликации. Формулација со ONT технологија за неутрализација на непријатни мириси. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирањеpH нетрално. Брзо дејство и брзо се суши.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart