Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI Sprint 200 SD, 1,4L

Повеќе наменско неутрално концентрирано средство, врз база на алкохоли и сурфактанти, за редовно чистење на стаклени и сите водоотпорни површини (горни и долни) со пребришување. Апликација од прскалка за горни површини или со мопа за под. Со вградена дозирна глава SmartDose за сигурно и контролирано дозирање. pH нетрално, свеж мирис. Брзо дејство и брзо се суши.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart