Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

Zal Perax II, 20L

Zal Perax II е високо ефикасно оксидирачко средство за дезинфекција врз основа на пероцетна киселина за употреба во земјоделството и интензивната сточарска индустрија. Со особено изразени вируцидно дејство и без штетно влијание за животната средина.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart