Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TASKI ergodisc duo

Две моќни машини во една. Мочна и ергономска за темелно чистење, влажно чистење, полирање, чистење со прскање, кристализација, дрвени подови, влажно и суво шампонирање. Работна ширина 43 cm. Брзина на ротација 165/330 U/min. Тежина 48 kg.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart