Пребарување

Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106
Потребна ви е помош? +389 (02)2401 106

На залиха

TORK Kitchen Cleaning cloth W4

Одржувањето на чиста кујна е лесно со овие универзални кујнски бришачи.
Поради нивниот дебел слој се многу лесно впивачки и отпорни на топлина.
Oвие бришачи за чистење се направени од био влакна и доаѓаат во амбалажа направена од рециклирани материјали.
Избегнувајте да купувате други крпи за чистење бидејќи овој памучен бришач може да се справи со секаков неред. Безбедно и успешно исчистете ги жешките површини со овие бришачи отпорни на топлина.

Спореди

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart